Αρχική Σελίδα

Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων Anping Shenghe μητρικής εταιρείας του Qijie MFG, ΕΠΕ ήταν οργάνωση το 1999. Βρίσκεται σε Anping, το οποίο έχει μια φήμη «του σπιτιού του πλέγματος καλωδίων» στην Κίνα. Το Qijie καθιερώνεται ιδιαίτερα για την εξαγωγή από Shenghe. Η επιχείρηση εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης «μιας ομάδας, δύο εμπορικών σημάτων» και τη στρατηγική ανάπτυξης! Είμαστε κύρια επιχείρηση σε αυτήν την γραμμή με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 500.000 αμερικανικών δολαρίων, που καλύπτουν 40.000 τετραγωνικά μέτρα, έχουμε 3 περιοχές εγκαταστάσεων, 30 υφαμένες ανοξείδωτο μηχανές πλέγματος, 18 ενωμένες στενά μηχανές πλέγματος καλωδίων, 8 που κόβουν και που ισιώνουν μηχανές πλέγματος, και 2 αυτόματες γραμμές επιστρώματος PVC, με το ετήσιο ποσό περισσότερων από 20 εκατομμυρίων $. Τα κύρια προϊόντα είναι πλέγμα εντόμων ανοξείδωτου, επιτροπές φρακτών, φράκτης συνδέσεων αλυσίδων, καλάθια gabion, υφαμένο πλέγμα διαλογής, ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων, επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων, διατρυπημένο μέταλλο και διάφορα προϊόντα καλωδίων. Ο κύριος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ικανοποίηση πελατών με την παροχή των προϊόντων ανώτερης ποιότητας σε λογικές τιμές. Χρησιμοποιούμε τις λεπτολόγες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και η ανάλυση προκειμένου να εξασφαλιστούν τα προϊόντα μας συναντά τα διεθνή πρότυπα. Ένας συνδυασμός ανταγωνιστικών τιμών, έγκαιρων παράδοσης και ποιοτικής εγγύησης θα μας κάνει την καλύτερη επιλογή του πελάτη μας.

Κίνα Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων Anping Shenghe μητρικής εταιρείας του Qijie MFG, ΕΠΕ ήταν οργάνωση το 1999. Το Qijie όπως η επιχείρηση κλάδων ήταν καθιερώνει το 2015. Βρίσκεται σε Anping, το οποίο έχει μια φήμη «του σπιτιού του πλέγματος καλωδίων» στην Κίνα. Το Qijie καθιερώνεται ιδιαίτερα για την εξαγωγή από Shenghe. Η επιχείρηση εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης «μιας ομάδας, δύο εμπορικών σημάτων» και τη στρατηγική ανάπτυξης!

Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Anping yuanfengrun net products Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Χ ΠΛΕΓΜΑ

Αριθμός Υπαλλήλων : 51~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-10 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Πιστοποιήσεις